Malene Birger ∙ Bomberjacket for sale

UPDATE FROM OUR NEW APARTMENT

750_8403Hej skønne piger! Undskyld at I er blevet så forsømte her på bloggen, dagene op til og under min flytning. Det har bare været så hårdt, og jeg har samtidig været ramt af en forfærdelig hovedpine, jeg ikke ved hvad skyldes lige pt. Så det har været stressende og hårdt for kroppen, samtidig med at jeg valgte at tage en spontan bytur fredag – lige dér kunne jeg godt have min søde mor, til at sige jeg nok skulle blive hjemme ;-) Men I så fald har der været fart på i denne weekend!

Jeg er dog så glad, da vi er faldet rigtig godt på plads. Alle flytterkasserne er blevet båret ud og det giver så meget ro. Vi har også fået samlet vores GUDESMUKKE skabe, som jeg glæder mig så meget til at vise jer på bloggen senere, tog nogle fine billeder af skabet igår og I kan se et lille preview på min Instagram lige her. Hold øje på bloggen senere, der kommer lækre interiørbilleder <3 Nu vil jeg smutte til lægen – stay tuned!

GET THE DRESS ONLINE AT ZAFUL HERE.

9 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Malene Birger ∙ Bomberjacket for sale