REVOVLE CLOTHING ∙ FAVOURITE SHOP

UPDATE ∙ REMINDER

caroline-30 caroline-32
Photos by Anders Aqqalu Andersen

Hej piger! Min søster og jeg er hjemme efter en lang dag på Venice Beach, som har været så hyggeligt! Det hele har været så overvældende her til første par dage, så vi besluttede os for at ligge en plan over hvad vi vil lave de forskellige dage, så vi når alt hvad vi vil. Det er så rart! Lige nu føler jeg mig tung i hovedet, lidt feberagtigt faktisk – tror det skyldes jetlagget og en lang dag på stranden med meget sol. Krydser i hvertfald fingre for at det ikke er noget sygdomslignende der har ramt mig!

Jeg glæder mig til at vise jer billeder fra de mange restauranter, caféer, shoppingcentre mv. som vi har besøgt – I bliver vilde med det og der er endda stadig en masse vi endnu ikke har oplevet. Nu vil vi hoppe i seng og håbe på at vi vågner på nogenlunde normalt tidspunkt imorgen, haha – ellers har vi lavet en aftale om at hike i bjergene.

Vil forresten lige minde jer om, at jeg en af de kommende dag, her i LA, vil besvare alle jeres spørgsmål fra min spørgerunde lige her. Har I flere må I endelig fyre løs, så jeg kan nå at få dem alle besvaret. Ha’ en dejlig dag <3

 

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

REVOVLE CLOTHING ∙ FAVOURITE SHOP