Desinio in my bedroom

UNIQUE WITH SAMSARA

w-37 w-56 w-90 w-91
Good-eveeening ladies <3 Hermed gårdagens outfit, der er enkelt men så rart at have på – et rigtigt søndagsoutfit, som man sagtnes kan begive ud i, uden at nogle vil være i tvivl om det er søndagsoutfittet. Jeg har nogle dage, hvor jeg bare ikke har lyst til tætsiddende tøj, og egentlig bare vil have det behageligt i det jeg nu end har på. Mine bukser fra H&M er en sikker vinder og jeg har gået SÅ meget i dem – ligesom de har været et must på mine flyveture – særligt de lange af dem.

En sort blazer gør looket sofistikeret og en smule ‘finere’ end det ville være med en cardigan – og så er denne fra Rosemunde bare SÅ fin. Mine sko er fra ALDO, dem har I efterhånden set en del på bloggen – men jeg er så vild med det altså – særligt nu hvor det er så koldt udenfor. En sidste ting jeg ville vise jer, er mit nye armbånd fra UNIQUE BY SAMSARA – det sorte med et dødningehovede – er det ikke råt? Jeg er så forelsket I det! I kan få 20% på ALLE Unique By Samsaras fine armbånd, ved at bruge koden: CAROLINE20 – den gælder t.o.m 15/2 -16 så I har stadig nogle dage at løbe på.

Jeg synes armbåndene er så fine, da det er muligt at personliggøre dem, ved selv at vælge læderfarve på armbåndet, samt vælge imellem dødningehovedet jeg har, mandela-armbåndet og armbåndet med lotusblomst – de er alle så fine og fås I både sølv, guld og rosaguld. I kan ved at klikke på navnet, komme direkte til webshoppen hvor de alle kan købes til 799 kr.

Nu vil jeg smutte I seng – sov rigtig dejlig <3 Vi skrives imorgen!

CLICK TO SHOP
290714-0426_5Skærmbillede 2016-02-02 kl. 22.49.37Skærmbillede 2016-02-02 kl. 22.50.55Skærmbillede 2016-01-28 kl. 19.27.50

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Desinio in my bedroom