My bedroom

Unique fashion

PicMonkey Collage

Hej søde piger. Synes det har været en hård start på ugen, men dette skyldes nok også at jeg startede mandagen ud med 3 timers søvn – nu er jeg mere klar til resten af ugen, glæder mig til fredag som er min fødselsdag og weekenden der er forude. Derudover glæder jeg mig afsindigt til at foråret vender tilbage igen, men nogle 2-cifret grader og en masse sol, gør I ikke også det? Jeg er i det vildeste shoppehumør lige for tiden – det er helt vildt! Jeg har ikke turde nærme mig et center eller nogle butikker, det vil bare gå galt. Ved ikke hvorfor jeg haft haft det sådan, måske fordi vejret så småt er ved at blive lunere – det er jo en god undskyld for lidt udskiftning af sine tykke strikbluser.

Jeg har samlet en masse lækkert fra ASOS, gid jeg ejede det hele! Jumpsuiten har jeg kigget rigtig længe på, da den vil være lækker til byen, eller hverdag med et par bikerboots eller sneakers – I kan finde den lige her. Kjolen fandt jeg idag, da jeg sad og kiggede (som jeg egentlig ikke burde) hihi, men hvor er den dog fin, måske vil den være fin til min fødselsdag? Ligeledes er blondekjolen virkelig yndig, tror faktisk jeg til sommer ville style den med sneakers, RayBan solbriller og en taske over skulderen. I kan forresten finde links til hver enkel item nedenfor. Kys!
Love Caroline

1. Jumpsuit // 2. Shiny Dress // 3. Lace Dress // 4. Black Playsuit // 5. White tunique // 6. Fringe Triangel Underwear // 7. Simple Shirt // 8. Printet Dress 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My bedroom