Make today amazing

Unique bikinis – musthave for my vacay

DSC_6275 DSC_6291
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-05-26 kl. 10.13.20 Skærmbillede 2015-05-26 kl. 10.13.53Skærmbillede 2015-06-06 kl. 14.59.41Skærmbillede 2015-06-06 kl. 15.00.11
Hej piger <3 Jeg har ligget og sovet en del af dagen idag, da jeg simpelhen har været så træt efter nogle sene aftener, kan godt mærke at læseferien har gjort mig lidt for kæk – der er ingen grænser for hvor mange dage i træk, jeg vælger at tage ud og hygge, men kan mærke at min krop snart trænger til et mindre afbræk og mere struktur – det må blive fra på mandag af, da jeg i denne weekend skal til fødselsdag i aften og har en aftale min søde Chris imorgen.

Jeg har idag modtaget DE FINESTE bikinier, som jeg viste jer på bloggen, lige efter jeg havde bestilt dem hjem. Jeg er helt forelsket i dem, synes de har overrasket positivt i virkeligheden og de er virkelig af god kvalitet og ligner som I kan se, intet mindre end en million. Jeg må virkelig give credits til River Island for at kunne formå, at designe så flotte bikinier til den pris – det er helt vildt! Jeg ejer nu 6 biknier derfra og har været så tilfreds med dem alle, og har ligeledes fået mange efterspørgsler på dem, så I skal skynde jer, hvis I vil nå at eje et sæt. Vi skrives ved <3 Kys!

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Make today amazing