Speckled Dress

UNDIES AND SWIM

picmonkey-collageBlack low-cut bikinitop HERE / Triangl bikinitop HERE / White low-cut bikinitop HERE
picmonkey-image
Grey bandeau top HERE / Black lacecut bra HERE
picmonkey-collage2
Laced bandeau in black HERE / Black flowerlaces bra HERE / Simple double strap bra HERE


Hej piger! Jeg har fundet det fineste lingerie samt badetøj frem til jer idag, altsammen fra Nakd. Det er efterhånden længe siden, jeg har besøgt den webshop og særligt deres under- og badetøj synes jeg er vildt flot. Jeg er mest til det enkle look, gerne med fine blondedetaljer og så selvfølgelig, med en perfekt pasform. Jeg har bestilt nogle bikinier hjem, nu hvor min søster og jeg, meget snart skal afsted til Palma og soooole – ih hvor bliver det dejligt! Vi skrives senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Speckled Dress