Glitter details

UNDERWEAR BABY

DSC_6728 DSC_6738

DSC_6745

Goodmorning ladies! Jeg nææsten lige vågnet, og det har simpelhen været så rart at sove ud, efter en hård weekend. Forleden fik jeg sådan lyst til nyt undertøj, og måtte bare eje nogle nye sæt. Jeg var så heldig at finde denne fine bh i hvid og lyserød – den er jo så fin! Blonderne og selve formen er lige mig, og perfekt her til sommer. Jeg går og overvejer at købe den smukkeste sæt fra Agente Provocateur, er virkelig blevet forelsket – men det er jo et lidt dyrere sæt.
DSC_6757 DSC_6759
Udover det hvide sæt, købte jeg forleden dette fine sæt fra ASOS, som jeg også er helt vild med. Farvekombinationen og kontrasten er lækker, og passer perfekt sammen! Jeg er vild med de anledes snit – og overvej forresten lige denne bh med en simple tanktop som har dybe udskæringer. Det ville være fint! I kan finde sættet fra ASOS lige her og bh’en fra H&M her. Hvilket sæt er Jeres favorit?
Love Caroline

4 kommentarer

 • Sanne H

  Hej smukke pige. Du skriver altid du redigerer i Photoshop og iPhoto men hvilke effekter bruger du? For det er da ikke effekter i iPhoto, så det må være Photoshop, ikke? Og hvordan redigerer du dine billeder på Instagram? Så de får det der lidt rå look? Der skriver du, du redigerer i iPhoto og Whitagram, men jeg kan simpelthen ikke få mine billeder til at ligne dine (ikke for at efterabe, men <3) – ved godt, det måske er nogle lange spørgsmål og sådan men håber du vil svare mig. Forresten så elsker jeg den hvide BH!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Sanne <3 Ja, jeg bruger Photoshop til det meste af redigeringen og iPhoto er mest til farve, lysstyrke, kontrast mm.

   Mine billeder på Instagram bruger jeg Whitagram og PS Express – forstår ikke helt hvad du mener med rå look? Kan du sende et billede til mig, med et eksempel? Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ja, smukke.

  Her er lidt eksempler fra din instagram:
  http://instagram.com/p/pUPppBjZds/
  http://instagram.com/p/pLl9_RDZVG/
  http://instagram.com/p/pGkKA0jZcu/
  http://instagram.com/p/owJFSdDZep/

  Billederne bliver sådan ‘kraftige’ og ‘fremhævet’/rå, hvis du forstår, hvad jeg mener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Arrrh, det er faktisk de redigeringsprogrammer jeg bruger, men Instagram har en som hedder clarify, som gør billedet skarpere – man justerer det samme sted, som man justerer lysstyrke mm. Lidt svært at forklare, men skriv hvis du ikke forstår <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glitter details