TODAYS LOOK

UNDERNEATH – LACE PANTIES

dsc_8916 dsc_8922dsc_8927
Hej piger. Undertøj, kan vi vidst aldrig få nok af – vel? Jeg har i hvertfald et fetish og har til tider, svært ved at begrænse mig – særligt fordi, der jo kan være mange undskyldninger for, ikke at gå ned på lingeri. Jeg har altid været stor tilhænger af Victorias Secret, da jeg synes de laver så meget smukt lingeri, og det samtidig er af bedre kvalitet og så behagligt at have på. Da min søster og jeg forleden var i Fields, faldt jer over disse så fine trusser, som jeg måtte eje. Der var 3 for 2 pris, så det måtte jeg jo have ;-)

Jeg synes de er så fine og så er de ovenikøbet, helt vildt bløde og lækre at have på <3 Blot et lille tip, til jer der måske vil forkæle jer selv lidt ekstra idag, hihi. Vi skrives <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TODAYS LOOK