Min 1. undervisningstime hos My Academy

ULTRA NATURAL NAILS WITH FIBER FORCE

j
Hej piger! Jeg er netop blevet færdig med mit dansk essay, som har været en smule hårdt at komme igenne, med tømmermænd og mangel på søvn – så jeg kan ånde lettet op og smide mig på sofaen restenen af aftenen idag, hvilket bliver så dejligt! Idag vil jeg tippe jer, om noget nyt inden for gele negle. Jeg har nemlig besøgt smukke og dygtige Kristina i hendes Klinik K i Rungsted forrige uge, for at gå mine negle lavet. Kristina fortalte mig om disse nye Ultra Natural Nails med Fiber Force, som gør det muligt at få bygget nogle lange negle op hvis det er dét man ønsker, eller også kan man ligesom jeg har, få en forstærkning på af sine egne negle. Dette kan ske både med fransk manicure eller med en valgfri farve.

Jeg har førhen prøvet gele negle, og har faktisk sjælendt været glad for resultatet, da de ofte bliver tykkere end ens rigtige negle er og derved fremstår som uægte, hvilket jeg ikke er så vild med. Dette nye koncept, gør det muligt at få lavet lange, tynde og naturlige gelenegle, hvilket er helt igennem fantastisk hvis I spørger mig. Mine egne negle var dog blevet så lange, at jeg valgte en forstærkning, så mine egne selv kan vokse sig lange – men det er smag og behag.

Jeg er SÅ glad for mit naturlige resultat, det er simpelhen sådan et flot arbejde og så holder de helt fra 4 til 6 uger, før de skal opfyldes igen – er det ikke fantastisk? I kan læsere mere om Klinik K’s neglebehandlinger samt priser lige her eller booke tid lige her. Vi skrives ved senere, ha’ en dejlig aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min 1. undervisningstime hos My Academy