C & JEG

TWISTED SUMMER-DRESS

picmonkey-collage
Hej piger. Sikke et øv-vejr var?? Nu var det lige så godt igår altså. Dog har vejrguderne lovet, at sommeren ville blive lidt endnu, så det regner jeg stærkt med i den kommende uge. Jeg var igår forbi Tisvilde, med min søde mor, da vi skulle købe lidt lækker fisk til aftensmaden og frokost. Der er bare den hyggeligste stemning deroppe nu, altså virkelig. Min mor og jeg blev begge enige om, at vi den kommende uge, måtte tage en stranddag deroppe af, nu hvor der er så skønt af være jo.

Jeg havde denne fine stribede kjole på igår, som jeg virkelig er vild med. Den er så fin i farverne og rigtig let og sommerlig. I kan finde den online her. Nu vil jeg lave lidt mad og slappe af på sofaen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

C & JEG