GREEN SURROUNDINGS

TRY TO MAKE A LITTLE CHANGE

IMG_0768 PicMonkey Collage2
Hej søde piger! Ved godt I er blevet bombet lidt med billeder, af dette ellers fine outfit, men synes nu ikke disse billeder skulle gå til spilde, så her er nogle af de sidste, I for at se for denne gang. I kan finde links til hele looket lige her, fra mit indlæg igår <3 Jeg er så vild med outfittet og ej hvor er jeg glad for både mine nye sko og tunika – ser så fint ud sammen synes jeg. Jeg vil køre hjem til min veninde og hygge i aften, håber I nyder weekenden – vi skrives senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GREEN SURROUNDINGS