Tromborg – the balance between beauty and nature

Billede fra Camillas fine salon Beauty House, som ligger i Helsinge.

Godaften søde piger,
Idag har jeg som sagt været oppe i Helsinge og fået en luksus ansigtsbehandling, og det var bare så dejligt. Jeg fik lavet behandlingen primært bestående af Tromborgs lækre produkter, som jo også et det jeg selv bruger til daglig. Jeg fik simpelhen ordnet huden med dampning, masker, læbepleje og en masse andet. Udover det fik jeg massage, på mine skuldre, i mine hænder og arme – jeg kunne uden tvivl godt have lagt mig til at sove i den stol, så skønt var det altså!

Resten af min aften, kommer til at stå på lektier, også regner jeg med at gå forholdsvis tideligt i seng, da jeg allerede skal møde klokken otte imorgen. Jeg skriver til jer, så snart jeg er kommet hjem fra skole, og første indlæg kan jeg afsløre kommer til at omhandle nogle nye skønhedsprodukter jeg har købt idag, det kan i altså godt glæde jer til. :-)

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg