DESIGNER WANTIES

TRIWA sunnies and bracelet

p2020001p2020002p2020005Triwa sunnies HERE / Triwa bracelet HERE
_______________________________________
Hej piger! Christoffer, min far og jeg er nu på vej hjem ad igen, lidt tidligere end forventet, men eftersom vejret ikke skulle blive godt hverken idag eller imorgen, så tænkte vi, at vi ligeså godt kunne køre med Danmark nu her. Vi har haft nogle så hyggelige dage på ski, spist en masse (måske for meget endda!) god mad og nydt afslapningen og de flotte omgivelser. Det har virkelig været tiltrængt for os alle, at komme lidt væk fra det hele tror jeg og nu er jeg bare SÅ fyldt op med en masse energi, inspiration og planer – kender I det? Det er så rart, når man føler det sådan, særligt som blogger, hvor man dagligt dræner sit hovede for idéer, og inspiration.

Jeg tænkte, at I skulle se nogle flere billeder, af mine fine TRIWA solbriller, samt tilhørende armbånd, der også snart kommer lidt mere om. Jeg synes brillen her, er så god og at den klæder mit ansigt rigtig flot. Jeg har også brillen i en brunlig farve, som I kan se her – er den ikke også fin? Udover dette, kan I også se mine nyeste TRIWA briller, i mit tidligere indlæg her. Jeg får i hvertfald altid komplimenter, når jeg bærer dem <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DESIGNER WANTIES