Romantic garden

TRIWA Midnight Nevil

DSC_4172 DSC_4173
Hej piger <3 Her har i gårdagens outfit, hvor jeg havde min nye fine bodystocking på fra Lovestories. Jeg fandt den til 50% i Magasin og måtte eje den – den er super flot til dette ellers enkle sæt, bestående af mine fine blondeshorts fra Neo Noir og yndlings blazer fra Day Birger ét Mikkelsen. Blazeren er virkelig ét af de bedste køb jeg nogensinde har gjort mig – har været så glad for den og den sidder fantastisk, samtidig med at den passer til alting.

Jeg har ligeledes mit nye ur på, der er fra TRIWA. Jeg er vild med det og synes det komplimenterer dette outfit godt, i den matte, sorte farve – det er klassisk og tidsløst, samtidig med at det er super råt. I kan finde uret online lige her. Jeg har en masse indlæg klar til jer, de kommende dage – husk at hold jer opdateret her på bloggen. Nyd weekenden <3 Kys!

3 kommentarer

 • Anonym

  Det ligner undertøj med en jakke udenpå. Sådan kan man da ikke gå påklædt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er jeg ked af at du synes, jeg synes nu langt fra det ligner undertøj, når det er stylet som det er. Hver sin smag, heldigvis ;-)

   God søndag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Super fedt sæt, jeg ELSKER det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Romantic garden