CÉLINE BAG

@triangl_swimwear // In love w. this bikini

PicMonkey Collage3God aften sødeste læsere. Åh, må altså sige at jeg er lidt ramt af jetlag – selvom jeg var riimlig frisk igår, og faktisk var på vej i byen. Er glad for at jeg ikke tog afsted, selvom jeg virkelig gerne ville, faldt nemlig i søvn på sofaen kl. 19 og vågnede derfor rigtig tidligt imorges, hihi – men mu burde det være ovre. Nu til den så lækre bikini, som I kan se på billederne. Jeg har virkelig set mange af disse bikinier på instagram, og er virkelig imponeret over hvordan alle formår at udtrykke sin personlighed, i denne bikini.

På billedet oven over, synes jeg virkelig alle de smukke piger styler bikinierne forskelligt – selvom det kun er farverne og til tider modellen, der differentierer sig. Triangl laver også undertøj, eller rettere sagt det lækreste undertøj. I kan følge Triangle på instagram @triangl_swimwear og @triangl_underwear, en masse smukke piger i deres smukke bikinier og undertøj. Jeg ville ønske jeg ejede dem alle, men endte altså med at vælge den fine lyserøde farve – tænkte den farve ville være fin, når man har fået lidt kulør også er den lige mig.
Skærmbillede 2014-02-15 kl. 21.10.14
Triangle har netop fået disse printet bikinier hjem, er de ikke bare fine? Jeg kan slet ikke vælge imellem dem, da de alle er flotte på hver deres måde. Hvilken er Jeres yndlings? Hvis jeg skulle vælge, ville det være den yderste til højre. I kan finde alle Triangl’s bikinier online her. Ville forresten rigtig gerne have taget nogle billeder på stranden af bikinien, men nåede ikke at modtage den før Bali – lidt ærgerligt, så det måtte blive indenfor. I må sove rigtig dejligt <3

I am SO in love with my new bikini from Triangl Swimwear. Actually I cannot decide which bikini I like most, because they are all unique. I am really surprised about the way Triangl’s bikinis can be styled in SO many different ways – on the photo with the beautiful Triangl girls, I think it looks like all the girls know exactly how to style this bikini and make it different and unique, by using their personality. I have just founded pictures of Triangle’s new printed bikini, and this must be my favorite collection – SO lovely! You can find all Triangle’s swim- and underwear online here, in addition to that you can follow Triangl on instagram: @trinagl_swimwear and @triangl_underwear. Sweet dreams!  

Love-Caroline1

15 kommentarer

 • Caroline

  Hvad har du endt med og betale for den, altså er der kommet told på? og hvad str har du selv den i ? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej, hvordan er størrelserne? :) Mvh. Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Ved godt du lige har været på ferie, men syntes altid du ser så lækker brun, hvordan gør du det???

  Skriv meget gerne er indlæg om produkter, om du går i solarie eller hvad du gør :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia

  Nu irriterer det mig lidt, at har stavet Triangl forkert utallige gange. Deres mærke staves uden et e :-) så altså Triangl, og ikke Triangle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvordan du styler dit hår, produkter og hvor tit du reder og farver det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej søde Caroline – jeg er simpelthen blevet forelsket i den smukke bikini! Hvor meget koster fragten, når den jo er fra Australien? Og hvis man dåner ude for, at der kommer told på, bliver det så ikke næsten det dobbelte, af hvad selve bikinien koster? :-)
  Bikinien er virkelig smuk, og især til din flotte brune farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Laura <3 Hihi, den er også så smuk! Jeg betalte ingen fragt, men det er svært at sige om det kommer på :( Tusind tak hvor er du sød <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sandholm

  Hej Caroline,

  Ved du hvad du måler ved hofterne, og rundt om numsen, jeg er selv rigtig meget i tvivl om jeg skal bruge en S eller en XS, da det varierer meget efter hvilket mærke bikinien kommer fra. Derfor ville det være dejligt at have noget at veje det op imod.

  Mange hilsner,
  Julie Sandholm :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

CÉLINE BAG