Blue ocean

Triangl swimwear

_DSC0055_2
Heeello girls! Endelig er jeg hjemme, og hvor har jeg dog glædet mig til at opdaterer bloggen. Har virkelig haft det stramt, selvom man kan sige jeg har koblet HELT af, ved ikke at kunne komme til at skrive til Jer. Nu er jeg til gengæld back in business, og har en helt masse outfitbilleder som jeg glæder mig SÅ meget til at vise Jer. Er sikker på I kan lide de mange sommeroutfits som venter Jer, de er for lækre. Min søster og jeg har forresten haft en helt fantastisk ferie, hvor vi virkelig ikke har lavet andet end at slappe af, nyde solen, omgivelserne og hinanden – det har været intet mindre end fantastisk!

Vi er blevet lækre solbrune, fået lyst hår (hvilket har resulteret i et meeeget lyst look for mit ellers nye mørke hår) og ja bare hygget os og spist lækker, frisk mad. Jeg kommer sådan til at savne omeletten om morgenen og de mange skiver vandmelon vi spiste hverdag. Jeg synes til gengæld det er rart at være kommet hjem igen, og jeg glæder mig til at sove i min egen seng. I skal nok få meget mere at vide om ferien, men nu vil jeg lige vise Jer den fine og efterhånden velkendte bikini fra Tringl Swimwear. Jeg fik denne bikini i vinters, og kunne derfor ikke tage nogle solrige sommerbilleder, men de er hermed taget og jeg er vild med denne bikini. De er bare så fine og af virkelig god kvalitet, I kan finde den online lige her (farve: California Coral) og se mange flere billeder på @trianglswimwear. Lige nu når jeg og savler over deres printet bikiner, de er for lækre – hvilken er Jeres yndlings?
Love Caroline

4 kommentarer

 • Anonym

  Hej smukke Caroline <3 Hvor er du blevet lækker brun!! Jeg skal snart selv til Mallorca og ville gerne høre om du havde nogle tip til hvordan man får det bruneste resultat af sin ferie. Bruger du nogen form for sololie du kunne anbefale eller noget andet der hjælper farven lidt på vej ud over massere af sol?
  Ps jeg elsker din blog og er fast læser af den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke selv <3

   Hihi ja, har fået fin tan – lyder fantastisk med ferie på Mallorca, der er også skønt! Jeg soler og bader faktisk bare, udover dette bruger jeg faktor 20 på kroppen og faktor 30 på mine skuldre og bryst da jeg er mere sart på de områder. Til ansigtet bruger jeg faktor 15 og hvis jeg bliver bare lidt rød putter jeg faktor 50 på <3 Håber det hjalp!

   Åh er glad for at du kan lide min blog,
   Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne

  Hvad for en solcreme eller aftersun ?
  For du ser rigtig pænt brun ud :)
  Der rigtigt godt ud til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blue ocean