Don't tell 'Em - wearing Hangovers lace top

Trendy on ski: wear Goldbergh

Skærmbillede 2014-10-17 kl. 22.31.19
Godaften piger <3 En hurtig opdatering skal I ikke snydes for. Jeg er netop kommet hjem fra Lyngby, hvor Magasin idag holder åbent helt til kl. 23, min søster, mor og jeg spiste lækker mad på Meyers, efterfulgt at lidt shopping – hvilket vi havde god grund til, nu hvor der er en masse rabatter! Ville egentlig blot lige dele et lille tip med Jer, jeg er nemlig faldet over det LÆKRESTE skitøj!

Kan ikke engang huske hvor jeg fandt det længere, men hvad der er helt sikkert, er at jeg næsten overvejede at droppe en varm ferie i juleferien, for at iføre mit ét af de lækre sæt skitøj! De er jo overdrevet fede – er I ikke enige? Jeg er hooked! Prisen hænger sammen med looket og forhåbentlig også kvaliteten, og er derfor ikke helt billig – men det er skitøj iøvrigt sjælendt. I kan finde de ovenstående sæt online lige her, og finde meget mere inspiration.

Hi girls! I just have to share a little tip with you, I have just founded the most AMAZING skiwear ever!! I am so hooked on these outdoor sets – they prove, that it actually is possible to look trendy on ski, which I thought was impossible. You can find it all on Goldbergh‘s webshop and get much more inspiration. What do you think about it?
Untitled-1

1 kommentar

 • I came up with some of my best conversational material by
  listening in on other conversations. But let not fear take over and the spoil
  your exhilaration, remember the paths you
  are going to tread have already been taken by travellers and you are not going to an isolated island.
  To be honest, you can probably get by just by drinking all of the alcohol around the Shoal club
  during the fight with the Twins.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Don't tell 'Em - wearing Hangovers lace top