Just ordered

Trendset, keep it classy

DSC_3031 DSC_3146 DSC_3153
Har I fået nydt solskinsdagen? Jeg faldt i søvn i haven, hvilket var så rart – så nu er jeg udhvilet, og har også fået en god tan, på min højre side i hvertfald ;-) Jeg elsker sommeren, hvor man kan bruge solbriller, da det giver så meget kant og udtryk i et outfit – derudover er muligheden for at sammensætte forskellige looks så gode, fordi solbrillerne virkelig givet et outfit udtryk. Jeg har efterhånden fået mig en god samling af solbriller, da det samtidig er rigtig fedt at kunne varierer lidt – det er lidt ligesom en ny bluse, synes I ikke også?

Forleden modtog jeg disse fine fra Trendsetsom forhandler mange forskellige solbriller, samt Michael Kors urer. Jeg synes disse briller er cool, især stellet er så lækkert synes jeg! Man kan også få den i sorte, hvilket er perfekt hvis man hælder mere til det enkle. I kan finde solbrillen online lige her. Billederne er fra igår, hvor jeg lå og solede lidt i haven, i min nye bikini som der kommer flere billeder af imorgen. <3 Ha’ en skøn aften!
1eecc11da30af82e323bd41ab04d09

 

2 kommentarer

  • Mie

    Hej Caroline (:
    Din hud i ansigtet ser virkelig smuk ud på dette billede, hvad har du på af evt make-up og creme på billedet?
    Mie :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Just ordered