What to wear! I need your help

Treat your hair right

Skærmbillede 2015-01-11 kl. 14.15.23Jeg elsker at forkæle mit hår med lækre produkter – og jeg ved ikke noget bedre end velduftende og glansfuldt hår, det er et must synes jeg. Hos Shampoo-world kan man bl.a. købe Kevin Murphy, som jeg engang havde en helt goodiebox fra – den var fantastisk! Lige nu ejer jeg kun den fine COLOR BUG i guld, som jeg bruger når jeg skal i byen og vil tilføje mit hår lidt ekstra shine i form af den fine guld glimmer!

Den giver fine gyldne reflekser i håret og er især fint i mellemblond og blond hår, så man kan skabe lidt spil og nogle highlights. I kan finde den online lige her. De resterende produkter på collagen kan I også finde hos Shampoo-World, jeg vil også anbefale jer hårsprayen fra Orofluido, som giver fantastisk holdbarhed!

2 kommentarer

 • Nanna

  Hvis du vil gøre noget virkelig godt for dit hår, så skulle du tage at investere i en Mason Pearson børste m. nylon- og vildsvinehår!

  Den ligger i den dyre ende, men til gengæld holder den også i en evighed, hvis man passer godt på den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna <3 Tusind tak for tippet, det kunne sagtnes tænkes jeg må investere i sådan en! :-)

   God dag!
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What to wear! I need your help