Time for vaaaaaacay

Treat everyone with politeness

P3170152 P3170148 P3170123 P3170119 P3170109P3170107 P3170098 P3170086 P3170084 P3170075 P3170066P3170043 P3170037 P3170029 P3170021 P3170016 P3170013P3170010 P3170009Godaften piger <3 SÅ er det endelig imorgen jeg fylder 18 år, hvilket jeg slet ikke kan holde tanken om ud. Jeg glæder mig som et lille barn og kan slet ikke vente til at hvad lige netop denne dag vil bringe. Sin 18-års fødselsdag er noget jeg har set frem til siden jeg var lille. På en eller anden måde er det jo et skrift længer ind i det voksne liv, da det åbner en masse muligheder og døre i ens liv. Endelig kan jeg få mit kørekort, være myndig og have 100% ansvar for mig selv – det kan jeg egentlig godt lide tanken omkring, selvom der nok ikke ser de helt store forandringer i mit liv, andet end at jeg langt om længe kan cruise rundt i min lille dyt.

Åh hvor kunne jeg blive ved med at prædike om denne dag, men jeg kan helt sikkert ikke lade vær at skrive lidt imorgen også, så der må I endelig følge med! Dagen skal egentlig være stille og rolig imorgen, jeg har været sent ud med planlægningen og har været småsyg i den seneste uge, så har ikke magtet det helt vilde. Jeg skal hygge hjemme med familien, spise god mad med mine nærmeste og måske et smut i byen senere – vi tager aftenen som den kommer og jeg glæder mig til at fejre dagen, men nogle af dem jeg holder allermest af <3

Om ikke andet, skal jeg nok opdaterer bloggen imorgen – I skal jo heller ikke snydes for at se min fine 18-års kjole, som jeg faktisk først anskaffede mig idag ;-) Her har i lidt billeder fra mit værelse, efter at min skønne mor og jeg har fået malet, ordnet og gjort fint. Havde over en længere periode haft lidt uro på begge mine værelser, i den forstand at jeg simpelhen har haft så mange ting og ufærdige projekter, der har stresset og nu skulle det tage ende.

Har fået mit sengestel ud, for at få lidt mindre ‘rod’ i værelset, så det er mere enkelt, ligeledes gjorde malingen virkelig underværker, da der på en eller anden måde blev skabt en hel anden atmosfære i rummet, som er afstressende og behageligt – jeg er SÅ glad for det nu <3 Jeg mangler dog stadig prikken over i’et, som bliver det fine gulvtæppe jeg har bestilt hjem. Jeg glæder mig HELT VILDT til at vise jer det færdige resultat, det bliver dog først lagt om en lille uge tid, så der må I have lidt tålmodighed – hvilket jeg har problemer med ;-) Nu vil jeg få slappet lidt af, inden imorgen – vi skrives ved. I må forresten endelig spørge, hvis der er noget I vil vide hvor er fra! Sov dejlig.
Love

20 kommentarer

 • Stine

  Hvor er dit store spejl fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Super fedt værelse. Kan du måske en dag lave en en makeup samling? Synes nemlig din makeup er super fin. så dig faktisk ude på HHx (var i brobygning).
  På forhånd TILLYKKE! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan du tro. Makeup og hår er to ting, der er meget stor efterspørgsel på, så tænker at lave en video snart <3

   Hihi hvor sjovt – du skulle endelig have sagt hej <3 tusind, tusind tak!

   Ha' en skøn aften!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Hvor er dit hvide penalhus fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gigi

  Jeg har et par spørgsmål :)

  Hvor er disse ting fra?

  – Dit hvide penalhus
  – Den sorte ramme som er ved dine knager, den størrelse har jeg aldrig set før.
  – Sovemasken i beige
  – De hvide puder under dine knager (Og er det lang tid siden du har købt dem?)

  På forhånd tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Gigi :-)

   Det hvide penalhus er fra H&M. (koster 40 kr. mener jeg)

   Den sorte ramme er fra Day Birger et Mikkelsen.

   Sovemasken er fra ZARA HOME.

   De hvide puder er fra Day Birger et Mikkelsen og det er lidt tid siden de er købt.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er din seng og sengesæt fra? :142:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sengen er fra IKEA eller ILVA tror jeg, også har en topmadras på. Sengesættet er fra HØIE SCANDINAVIA <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor er de sorte knager fra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.
  Stort tillykke med dagen og de 18 år!
  Det bliver fedt for dig at blive voksen og selv bestemme!

  Jeg har fulgt dig i nogen år, og synes din blog er super fed. Du virker også som en sød pige og som ved hvad du vil med dit liv. Det er skønt at følge dig. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke fremover!

  Jeg har lige nogen spørgsmål til ting på dit værelse:

  Dine sorte flysestager/fyrfadsstager i vinduskarmen ?
  Det hvide runde bord ?
  Dit natbord?
  Din hvide vase med blomst i?
  Dine potter som står på det hvide bord?

  :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natascha <3
   Tusind tak – jeg er så glad for at du har fulgt med på bloggen, det betyder rigtig meget – jeg ønsker også dig held og lykke i fremtiden <3

   – De sorte fyrfadslys er fra Day Home.
   – Det hvide runde natbord ILVA.
   – Mit natborg er fra Bloomingville.
   den hvide vase er fra ILVA.
   – Potterne på det hvide bord er vidst fra House Doctor <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  hvor er din “kurve” agtige kasse fra? Den som du har make up i på dit bord? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Caroline.
  Din blog bliver bare bedre og bedre. Sikke en masse inspiration at hente herfra (:
  – hvor er dit ipad case fra og findes det til ipad air? Jeg leder efter et rigtig fint et til min ipad air.
  Måske du har nogen sider, hvor jeg kunne finde nogen?
  Forsæt det gode arbejde! (:
  xox

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sara <3 Åh hvor er du altså bare sød! Sådan en kommentar rør mig helt vildt og det betyder så meget for mig, du synes som du gør og fortsat følger med. Tusind tak!

   Mit iPad case er fra Glitter og mener det kostede 199,- Om ikke andet synes jeg Stars By P eller MyTrendyPhone har nogle super fine <3

   Knus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor har du købt knagen med Mulburry tasken hængende på? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Time for vaaaaaacay