Got an ideeeeea

Treat by GOODIEBOX

P9240009 P9240016 P9240019Hej piger <3 Har set meget frem til at fortælle og vise Jer et nyt koncept, nemlig Treat By GOODIEBOX som er en slags interflora for beauty. Jeg har altid været vild med GOODIEBOX konceptet i sig selv, men fordelen ved Treat By GOODIEBOX er at det ikke er et abonnement, men derimod en gave, som man kan vælge at sende til sin mor, veninde eller én man synes fortjener lidt forkælelse – og altså for at være ærlig, så vil jeg langt hellere modtage en box med ‘with happiness inside’ i stedet for en buket blomster, selv om tanken er ligeså sød – hihi, men hvis man nu har valget alligevel ;-)

Jeg har netop modtaget min Treat By GOODIEBOX, og må altså sige at jeg er hooked. Alene det at komme hjem på en kold mandag, til en lille fin og hemmelighedsfuld pakke er nok i sig selv, til at redde min dag – intet bedre end pakker og hemmelige er endnu mere spændende! Min box var denne gang fyldt med ‘Handbag Essentials’ hvilket er en fantastisk idé, især hvis man som mig, bruger flere forskellige tasker i løbet af en uge, og derfor glemmer ens læbepomade, lipgloss eller andet i den ene taske og kommer afsted med den anden.

Boksen var altså fyldt med deres bud på handbag essentials og såkaldte ‘save the day’ produkter, da de altså er uundværlige for os alle og fantastiske at have med sig, ALTID. Har lavet en lille mini-beskrivelse af produkterne, så I får indblik i hvad der rent faktisk var i:
– HUMAN+KIND HAND+ELBOW+FOOT CREAM eller lad os kalde den all-around cream, hihi. De er kendt for dybderensende og multifunktionelle produkter, som plejer godt og grundigt. Cremen beskytter og plejer og har den skønneste duft af de mange aktive ingredienser (kokossmør, aloe vera, og avocado)

– ORIFLAME TENDER CARE er oprigtigt en øjencreme der blev lanceret i 19080’erne, men nu er den så udviklet, at den kan benyttes til alle former for hudirritation og er derfor en slags universalcreme. Den virker blødgørende, beskyttende og beroligende på sarte og tørre hudområder – udover dette er den parfumefri.

TEEZ TREND COSMETICS BE BLUSHIOUS siges at kunne give en slags illusion af et face-lift, og det må jeg indrømme – det kan den. Den giver glød, shimmer og er bare virkelig fin på. Det er den fineste blush, som samtidig også indeholder blødgørende ingredienser, der får farven til at holde længere.

– INK BY DENNIS KNUDSEN PERFECT STAY LIPSTICK SOFT ROSE er den fineste læbestift, i en intens lyserød/lilla farve, en fin varm nuance. Den er så smuk på og plejer samtidig ens læber, og ved blot et enkelt lag er læberne smukke, bløde og naturlige.

CLEAN COOL COTTON ROLLERBALL PERFUME er den lækreste parfume, CLEANS parfumer er generelt bare noget af det lækreste, og jeg har selv én af dem alle. De er så rene, hvilket er det jeg elsker allermest ved dem – en ren duft, er en dejlig duft og især i håret er det lækkert synes jeg. Den er perfekt til at have med sig, pure happiness on bottle.

I kan købe boksen ved at gå til følgende side: TRREAT.DK og som sagt er det altså ikke et abonnement, men en box man kan sende til nogle man synes fortjener ekstra forkælelse.
Love Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Got an ideeeeea