WEARING NINÈ COPENHAGEN

TRÆNING MED JULIE SUHR

picmonkey-collage3picmonkey-collage2 picmonkey-collage4 picmonkey-collage5
Løbethights HER / Træningstop HER / Nike Loden sneakers HER 


Hej piger <3 Jeg tænkte, at I idag skulle høre lidt mere om mine fortiden så inspirerende og gode (OG benhårde) træningsrutine, som den seneste tid har været med dygtigste Julie Suhr, der er personlig træner. Jeg lærte Julie at kende igennem min veninde Louise og efter en prøvetime, måtte jeg hoppe med på hendes bootcamp forløb, der har været 1-2 gange ugentligt. Jeg blev rigtig glad for den rutine, da jeg kunne mærke, at det var det helt rigtige for mig, både fysisk og psykisk lige nu. Det var længe siden, jeg sådan rigtig have investeret tid i træning og i at forbedre den, så at få det skub og mærke hvordan det hjælper i hverdagen, gjorde at jeg altså nu glæder mig til vores træningstimer.

Julie, er ikke nok med at være super sød, virkelig dygtig og inspirerende. Det at have trænet med hende, de seneste måneder, har virkelig været en øjenåbner og gjort, at jeg har fået et nyt syn på træning, der nærmere er blevet en følelse af velvære for mig nu. Vi er lige nu 5 piger, så vidt jeg husker, på bootcampen og der er altid plads til flere. Hvis I synes det lyder spændende, er der muligt at være med på en prøvetime, hvilket vi alle, ville synes var så hyggeligt.

Julie træner i Sporting Health Club på Borgergade, hvor hun fra næste uge af, også vil have nogle holdtræninger, man frit kan tilmelde sig, så snart man er medlem i fitness centeret. Lige for tiden, er min yndlingstræning, den vi har om morgenen kl. 07 – hvilket jeg aldrig havde troet om mig selv. Jeg elsker at være tidligt oppe og få noget ud af dagen, samt at have startet dagen sjovt, hyggeligt og hårdt ud med de andre bootcamp piger.

Forleden var det kun Julie og jeg, da de andre piger var forhindret i at deltage den dag. Vi løb derfor en tur om Kastellet på Østerbro, for lidt variation – men se også lige et vejr vi havde den morgen. Åh hvor er det dog en smuk tur, som jeg er sikker på, gør godt for både krop og sjæl. I må endelig skrive, hvis I har nogle spørgsmål –  ellers kan I læse mere om Julie på hendes webside lige her. Del også gerne Jeres tanker om træningsforløb, hvordan I holder kroppen i gang og hvad der ellers måtte falde jer ind. <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WEARING NINÈ COPENHAGEN