WALL PAINT

TOUCH OF SUMMER

picmonkey-collageHej piger. Jeg har længe gået og følt, at der skulle ske et eller andet med mit hår. Ikke noget forandringsfuldt og dramatisk, men bare et eller andet. Jeg fandt for præcis et års tid siden, Helen @helenluccasom siden da, har været den eneste, der har rørt mit hår. Første gang jeg var hos Helen, fik jeg mit hår farvet i en mørkere tone, da jeg på daværende tidspunkt, forsøgte at få min egen farve til at vokse ud. Det kan I se mere af her. Nu er mit hår både blevet længere, sundere og så har jeg ladet mit bund være helt fri fra hårfarve.

Igår fik Helen så mit hår mellem fingrene igen og kreerede dette SÅ smukke resultat! Jeg har uden at lyve, aldrig været mere tilfreds med mit hår, som jeg er nu. Farven er præcis hvad jeg længe har ville have, nemlig et flot, lyst men samtidig meget naturligt look. Helen er ud over at være noget at det dygtigste, hvis I spørger mig, også super sød og forstår virkelig hvad det vil sige, at være oprigtig og realistisk ift. hvad ens ønskede hår-look vil kræve.

Når I booker tid hos Helen, skal I inden sende et billede af Jeres nuværende hår og evt. et udgangspunkt eller inspirationsbillede, til det hår-look I ønsker. På den måde, kan man forventningsafstemme, inden man går igang og undgår på den måde, at der bliver skabt misforståelser. Helen kan ud fra billederne, vurdere hvor lang tid, hun skal bruge på behandlingen og om hvad det vil kræve, at nå det ønskede resultat. Jeg har aldrig tænkt over denne måde, som en arbejdsform i branchen, men nu kan jeg slet ikke forstå, at andet er muligt? Ingen har jo ens hår og det er bare så vigtigt, at man sammen er enige om hvad der stræbes mod. I kan booke tid online her, samt læse og se mere af Helens arbejde.

Jeg glæder mig sådan til at gå sommeren imøde, med mine friske, lyse lokker og er virkelig glad <3 Hvad synes I om resultatet?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WALL PAINT