Girly top

Too pink & too girly

DSC_2447 DSC_2448 DSC_2450 DSC_2451Åååh, se lige engang min nye fine (meget lyserøde og pyntet)  bikini, er den ikke fin? Må ærligt indrømme at jeg i starten var lidt usikker på farven, om den var lidt for meget – men efter at have kigget på den ligge her hjemme nogle dage nu, er jeg altså blevet bekræftet i at den er lige mig. Jeg er helt vild med printet, og de mange pallitter og sten – og så er jeg bare sikker på den er virkelig smuk, når man har fået flot kulør, men ikke før …. ;-) Hihi!

Den er fra River Island, som jeg sidste år købte nogle mindst ligeså smukke bikinier fra – det er min yndlings website, når det kommer til bikinier. I kan se de mange fine lige her. Tænkte at vi I dette indlæg, kunne dele vores yndlings websites – da vi helt sikkert alle har nogle super gode, og man kan aldrig kende for mange af dem vel? Ha’ en skøn dag <3
Love Caroline

 

7 kommentarer

 • Julia Purri

  Virkelig flotte bikinier de har på River Islands hjemmeside! Hvad str er din i? Står mellem en 6 eller 8, og tror jeg er samme str. som dig ca :) Er lidt i tvivl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline

  Jeg har også bestilt denne skønne bikini på River Island – men der er problemer med levering. Hvor lang tid tog det før din kom??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej :) Har du fået en mail, på at bikinien er afsendt? Oplevede ikke selv problemer :) Der gik ca. en uge :)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Ja, har fået en mail. Bestilte for 14 dage siden og det tracking nummer jeg har fået kender de ikke hos fragtmanden, øv. Nå, men tak for dit svar. Jeg håber den dukker op

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er os hel vild med deres bikinier, men dereshjemmeside vil ikke godkende min adresse :/ Hvad gør jeg forkert !?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Girly top