Makeup Tutorial

Too cosy

PicMonkey Collage3Hej søde piger :-) Jeg er i fuld gang med at pakke, og få styr på de sidste ting, inden jeg rejser imorgen. Har altid stress dagen før, fordi der bare er 1000 ting man gerne vil inden, derfor bliver det SÅ rart at komme ned og slappe af og få noget sol – det trænger vi allesammen, her hjemme til. <3 På billederne kan I se en ny hyggelig oversize strik med hætte, der netop er kommet hjem i Buch Copenhagen til 349,- den er så hyggelig – tror også den er super rå med leggins til. Hvad synes I? Sov dejligt!
Love-Caroline1

 

4 kommentarer

 • Kseniya

  Oh neeeeej… Skal en tur i Buch igen … Jeg går snart “konkurs”. Hvor er den bare fin. Du har valgt det helt rigtige ord ” hyggelig” til den. Den må jeg eje. Der er simpelthen så mange nye fine forårsvarer, at man næsten ikke kan vælge.
  Og jeg kender det sååå godt, når man begynder at blive stresset sidste dag før afrejsen… God tur smukke!!! Tag lidt sol med til Danmark, så vi også kan nyde det.
  Knus <3 Kseniya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, det bliver du nødt til smukke Kseniya <3 Hihi <3 Sååå fin :) Så mange lækre varer, jeg kan heller ikke vælge :) Tusind tak, prøvede med solen – men det lykkedes ikke, hihi <3

   Kæmpe knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej Caroline! Hvor ser den dejlig vamset ud. Ved du hvor “pels-taburetten” du sidder på er fra, og om den stadig føres?
  God tur til Bali. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så hyggelig og vamset ja :-) Hihi, det er en unika fra en forretning der ligger i Hillerød og hedder La Siesta <3
   Tusind tak,
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Makeup Tutorial