Buch Copenhagen SALE

Tomorrow in Lyngby

PicMonkey Collage
Godaften søde piger <3 Så er vi ved at være klar til udsalget imorgen i Buch Cpoenhagen, Lyngby Storcenter – på de ovenstående billeder kan I se køtilbuddene 263,- koster jakken, bukserne koster 193,- og strikken koster 173,- SÅ fine køtilbud! Jeg elsker alle tingene! Nu vil jeg smutte i bad, og derefter i seng. Har I forresten set at jeg har tilføjet en side ‘My Closet’ hvor jeg løbende vil ligge tøj osv. jeg sælger op :-) Er det ikke en god idé?

Min mor kom også på en rigtig god idé, nemlig at I også kan betale med Mobile Pay – når I køber nogle af mine ting. Men det tager vi bare som det kommer, hihi :-) I må sove rigtig dejligt, kommer I til udsalg imorgen? <3 Har I forresten også set min nye header, kan I lide den? Eller synes I min anden var pænere? Kys!
Skærmbillede 2013-12-28 kl. 21.50.05
Love Caroline

Skærmbillede-2013-12-21-kl.-19.26.34

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Buch Copenhagen SALE