FOR VISONARIES AND ROMANTICS

TOMMYCOHEN – Nye lyserøde shorts, feminine og unikke.♡

Hej søde piger. Så blev det til et sent aften indlæg, men jeg har simpelhen haft noget af lave hele dagen lang, og har først nu haft tid til at sætte mig ned og slappe lidt af. Lige om lidt smutter jeg som sagt på lejrskole, derfor skulle jeg have købt og ordnet en masse ting. Jeg synes altid når man skal på ferier eller andet, at der dukker en masse op man lige står og mangler – men nu er det heldigvis overstået.

Sidst jeg var på arbejde, som må have været i søndags, byttede jeg mine armygrønne shorts som nogle af jer måske kan huske, fra dette indlæg. Da vi senere hen fik nogle hjem i lyserøde, blev jeg vilde med dem, at jeg besluttede at bytte dem over. Jeg synes stadig den armygrønne er flot, men når jeg kiggede i mit skab, kunne jeg sætte mest af mit tøj sammen med de lyerøde, gulv, sølv, hvid, koralfarvet, beige, grå o.s.v. udover synes jeg også farven er meget sommerlig, hvorimod de grønne var en smule dunkle. Så alt i alt, hvad synes i om dem – er i mest til de armygrønne eller lyserøde? <3 1000 kys og knus fra mig!

4 kommentarer

 • Er helt klart mest til de lyserøde- de er virkelig fine! Har også ligeværet ude og power shoppe lidt i dag! ;)Dejligt med nogle lyse farve i klædeskabet!Du må have en god tur på lejrskole søde Caroline! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes de her er mere unikke. Og det er et godt farvespil med den smukke rosa og det fine mønster :)knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes at de grønne er super flotte! :-)Tjek min blog ud, har en give away kørene. Hvis du fristes ;-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne nok bedst lide de grønne. Da det er mest min stil.Men de lyserøde passer helt klart bedst til dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FOR VISONARIES AND ROMANTICS