Amazing things will happen

Todays outfit – Malene Birger, snakeprinted buksedragt

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra skole, og har netop modtager billederne fra mit besøg hos Miinto. Så forhåbentlig hører i mere om det senere eller imorgen – det kan i godt glæde jer til. Om lidt smutter jeg ned i byen med min mor, da jeg skal finde noget sølv maling, hvad det skal bruges til vil komme på bloggen inden længe, jeg kan næsten ikke selv vente med at se resultatet.
Nok om det. Idag har jeg min finde buksedragt fra Malene Birger på. Den er så fin, og yderst behagelig at have på, jeg er vild med. Udover det er den så let og luftig, så den kan bæres på ferier, på trods af en voldsom varme, så lækkert! Til den har jeg en cardigan fra Noa Noa på, som er min mors, farven passer perfekt til buksedragtens baggrundsfarve, så den ser super fin ud til – sidst men ikke mindst bærer jeg mine lækre klipklappere fra Havaianas. Skriver senere. Kys!

10 kommentarer

 • Anonymous

  Synes buksedragten er rigtig fed, men ville aldrig selv turde vove mig ud i den. Har virkelig en kæmpe respekt for at du bare generelt skiller dig fuldstændig ud ;-) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er din neglelak fra? //Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den skøn! Har lige fundet den på nettet, og overvejer stærkt at købe den. Er bare i tvivl om størrelsen. Hvor høj er du og hvilken størrelse har du købt? Det i orden, hvis du ikke ønsker svare på det! Det bare fordi, vil sige min kropsfigur er sådan nogenlunde som din, så kommer det bare lige an på højden. Og den er jo ikke billig, så gider ikke bestille hjem, hvis den ikke passer mig :)Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fantastisk skøn søde du! Lyder dejligt. Det er også svært med størrelser, når man bestiller over nettet. Jeg er 166-167 høj, og har købt den i en str. XS – jeg tror man skal passe på at den ikke bliver for stor – fordi selv en XS er stor til mig, altså den strammer ikke helt vildt over brystet o.s.v. :) Men den er super fin :)Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor har du købt den henne ? :O den er mega fed !

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Amazing things will happen