Strapped top

Todays outfit ∙ Visiting The Grove

P7310121 P7310128
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-07-30 kl. 22.51.59 Skærmbillede 2015-07-30 kl. 22.52.04img-thingSkærmbillede 2015-07-30 kl. 22.55.29
Godmorgen i Danmark og godnat fra L.A. Hermed første outfit post, som idag er fra det udendørs shoppingområde (med det lækreste center også), The Grove. Helt fantastisk stemning og mange fine butikker, som I nok skal se billeder af snarest. Jeg havde for engang skyld husket mit kamera, så vi kunne forevige nogle skønne øjeblikke – herudover spiste vi lækker aftensmad, efter endelig at have vænnet os til den store tidsforskel. Det er faktisk første dag idag, at jeg har haft lyst til aftensmad.

Om ikke andet, har jeg her en af mine pt favorit toppe på, som jeg købte for nogle uger siden i Birgitte Herskind, tæt ved Pilestræde. Jeg er vild med materialet, der er lidt ruskind-a-like, den dybe ryg og farvekombinationen med den koksgrå og helt Hvide farve. Forresten er toppen sat ned til 450 kr. fra 899,- det er et kup hvis I når at købe en – og som et ekstra lille plus, kan toppen både krydses som en high-neck top, eller bæres mere almindeligt, som jeg har gjort idag. Til den fine top, har jeg min yndlings nederdel fra H&M på, som har været et vidunder-køb – hold op hvor er de 129 kr. bare tjent godt hjem. Nederdelen er ikke til at finde online længere, så har fundet en fin, lignende nederdel.

Mine sneakers er nye og fra Nike, billedet vi fik af dem med kameraet blev sløret, så find et lækkert billeder, jeg har postet på Instagram lige her. (Psssttt… de er virkelig et klik værd). Nu vil vi ligge os til at sove, håber I alle får en skøn dag <3 Vi skrives, kys!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Strapped top