"And although I like to relax and have fun, my passion is my work."

TODAY IM WEARING THESE SPECIAL JEANS WITH A LOVELY OVERSIZE KNIT

Hej søde piger. Så har jeg igen nogle outfitbilleder klar til jer, og se lige engang min lille Albert på billederne. Hihi! Hver gang jeg tog et billede, blev han så optaget af den tilbagevendende bip-lyd. Lille baby dog. Idag har jeg i hvertfald min poncho på, da mange af jer ønskede at se den på, den er så fin og  fantastisk at have på. Til den har jeg mine nye bukser fra Free People, som også kan købes i Buch Copenhagen, jeg synes de er så fine – og skiller sig ud fra mange almindelige bukser.
Sidst men ikke mindst havde jeg mine Sofie Schnoor sko på, da det simpelhen var så koldt imorges da jeg skulke afsted. Hold op hvor jeg frøs, da jeg var ude og gå med mine hunde før jeg tog på arbejde. Det er faktisk et helt efterårs outfit jeg har iført mig idag, men vejret er jo ikke til andet alligevel, så hvorfor ikke? Jeg bliver simpelhen nød til snart at lave en nedtælling her på bloggen, til at jeg rejser til Cypern, kan ikke vente længere. Idag er der kun 5 dage! Åh altså – det bliver lækkert.
Hvad synes i om bukserne piger? I må have en lækker aften, 1000 kys og knus fra mig! <3

19 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"And although I like to relax and have fun, my passion is my work."