"I'm pretty, but i'm not beautiful. I'm sin, but i'm not devil. I'm good, but i'm not angle." - Marilyn Monroe

Today i’m wearing an very pleasant 2’nd Day t-shirt. A simple, but very nice outfit. It would look perfect with some bikerboots, and a bag from Alexander Wang.

Hej søde piger,
Idag har jeg haft en dejlig kort men også utrolig hård dag, da vi havde idræt idag, som vi jo har i Fitness World. Vi lavede noget virkelig hård træning, det var rigtig sjovt men som sagt vildt hårdt.
Derfor skal jeg ikke ned og træne senere, så jeg har dejlig meget tid her til aften. I aften skal jeg bla. lave noget matematik problemregning, også skal jeg i hvertfald lave ét indlæg mere til jer, som jo kommer til at omhandle min nye selvbruner, som flere af jer har spurgt indtil. :-)
Jeg lovede jeg også igår at i fik outfitbilleder, ikke de mest inspirerende blev det dog til, da det skulle gå lidt hurtigt.
Resten af ugen står egenlig bare på skole og en masse lektier. Så lige nu ser jeg rigtig meget frem til weekenden, hvor jeg lørdag skal til ‘rejse messe’ i Bella Centret, det bliver rigtig spændende. :-)
Hvem ved, hvis mine søde forældre har gang i noget rejeplanlægning, det kunne være skønt!
Og der tager vi også et smut forbi Østerbro og Frederiskberg, på noget shopping og hygge. Så indtil videre ser weekenden bar så skøn ud.
Jeg håber i har haft en god dag piger, og husk jeg skriver til jer igen senere. What dosen’t kill you – makes you stronger!

Mit outfit består idag af en så lækker og yderst behagelig 2’nd Day t-shirt, virkelig flot, efter min mening. 399 kr.
FiveUnits højtaljet jeans, mine absolutte ynglings bukser, med et lækkert læderlook. 599 kr.
Cardigang fra Vila. 299 kr.

5 kommentarer

 • Hej. Jeg syntes virkelig godt om din blog og jeg tænkte om du ikke ville tjekke min blog ud og måske blive fast læser? Jeg er fast læser på din.http://snefnug-diamanter.blogspot.com/- Frederikke♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sjovt, jeg har lige i dag fået præcis den samme t-shirt ind af døren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes virkelig t-shirten er fin! har dog kun kunne finde den i hvid :s har du et link til den? ønskerm ig den nemlig i fødselsdagsgave :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey smukke Caroline! Tak for din søde kommentar på min blog.Selvfølgelig vil jeg følge dig, er helt pladask tosset med din strik med glimmer!Kan jeg være så grov at spørger hvor du har købt den? og hvad hedder præcis mærket, bemærkede strass,(men hvad mere?)Stort kys herfra//theworldaccordingtoidaoline.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan stærkt anbefale dig at smutte forbi OZ og Berg And Butterflies på Østerbrogade, de har de fineste mærker og det fineste tøj smukke pige! Kys fra Johanne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"I'm pretty, but i'm not beautiful. I'm sin, but i'm not devil. I'm good, but i'm not angle." - Marilyn Monroe