TOMMYCOHEN - Nye lyserøde shorts, feminine og unikke.♡

TODAY I’M WEARING ….

Hej søde piger. Så er der dømt weekend allerede – fabulous! Jeg glæder mig til en weekend fyldt med skønne veninder, shopping og ikke mindst mit dejligt arbejde. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker vejret er for tiden, det er så fantastisk dejligt. Dog er det trist der fra imorgen af bliver kedelig vejr, men jeg har i den grad nyt vejret, så længe det varede.
Flere og flere af jer, har bedt om nogle mere spændende outfitbilleder, hvilket jeg godt kan forstå og som jeg helt klart vil lave om på fra idag. Her til sommer er det også mange gange lettere, fordi vejet er lækkert, så det må i helt klart se frem til. Jeg har idag mine nye shorts på, fra mit tideligere indlæg, kosmika silketop og en sød blondevest fra Buch Copenhagen. Jeg er vild med outfittet og synes vesten fuldfører looket. Hvad synes i om det piger – 1000 kys og knus <3

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TOMMYCOHEN - Nye lyserøde shorts, feminine og unikke.♡