NEWS AND TIPS

TO THE BOTTOM

picmonkey-collage1 picmonkey-collage3
Nelly knit HERE 249,- / Blue off-shoulder dress HERE 450,- / Beige jumpsuit HERE 379,- / Black widepants HERE 279,- / Bronze dress HERE 530,-
_________________________________________
God aften piger <3 Jeg håber I alle har haft en skøn skærtorsdag, med Jeres familie og venner. Det er så hyggeligt med nogle helligdage, hvor man bare kan slappe af og nyde hinanden <3 Der er bare en helt anden ro i byerne og jeg synes, det er så skønt! Dog glæder jeg mig alligevel altid, helt vildt meget til, at det hele åbner igen og hverdagen begynder – meeen nu skal påsken altås lige nydes.

Jeg har fundet nogle fine NELLY og MISSGUIDED styles, jeg selv har kigget på et stykke tid. Den fine strik i grå og nude, er bare så hyggelig og alligevel lidt mere sommerlig, end en sædvanlig strikbluse. De to fine kjoler, er begge fra Missguided og særligt den bronzefarvet, er jeg ret vild med! Jeg synes dog også, at den lyseblå stropløse bluse, er vildt yndig – synes I ikke?

Den OVERDREVET lækre jumpsuit, er fra Nelly og er oh so flawless!! Jeg er sikker på, at den tiltrækker meget opmærksomhed og at den samtidig er super behagelig at have på. Afsluttende er de fine sorte wide pants, så flotte – tænker jeg skal have bestilt dem hjem, da jeg mangler nogle helt enkle bukser. <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEWS AND TIPS