Hair by Amalie Lind

To love & die

P9300166 P9300168 P9300178Godmorgen piger <3 En opdatering, fra en MEGET træt mig – hihi, en ret vild torsdagsbytur efterfulgt af skolefest er en bad kombi, og jeg har sådan trængt til at fået sovet ud, men mine forældre er netop rejst til NYC, så nu skal min søster og jeg passe hundene – og de er lidt som 3 små babyer, så jeg har nok at se til den næste uge ;-) Senere idag, skal jeg ses med min altid skønne veninde, Amalie, som jeg ikke har set i lang tid – vi farer altid begge rundt og har en masse at se til, så i hverdagene er det tit svært at få det til at passe for os begge, kender I det?

Der går ofte nget tid imellem vi ses, men det gør også bare at jeg glæder mig ekstra meget, hver gang jeg så skal se hende. Resten af dage skal stå på hygge, også skal jeg have kigget på nogle lektier – jeg har dog allerede et indlæg klart til Jer, og denne gang skal det handle om spraytan og lange øjenvipper – stay tuned!
Love-Caroline

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hair by Amalie Lind