A Christmas shopper's complaint, is one of long standing.

Tivoli og juleshoping, med søde Viktoria

Hej søde læsere,
Jeg har idag haft en rigtig hyggelig og kort dag i skolen, hvor vi hyggede til noget juleafslutning. Derefter tog jeg til København med søde Viktoria, vi gik i gennem strøget, drak baresso og fik shoppet nogle julegaver, og herefter tog vi i Tivoli. Vi har simpelhen hygget hele dagen, og hvor er det dog bare blevet hyggeligt i Tivoli, når der er pyntet op alle steder med smukke lys! :-)
Vi var bla. også inde på Simply Chocolate, Stick It – Dip it – Top it. Det er bare så lækkert, jeg har faktisk lavet et indlæg om cafén tidligere, da jeg simpelhen var så begejstret da jeg fandt den. Tjek det ud, her! (I får mange flere billeder af turen imorgen, bla. af vores lækre Stick Chokolate.)
Jeg har idag også fået en kærlig opfordring fra én af mine søde læsere, om at lave en room-tour, og selvfølgelig vil jeg da det! Jeg har taget en del billeder af mit værelse, men tænker at det nu måske er på tide at lave en video, tror det er langt lettere at se mit værelse så – det vil jeg helt klart prøve at nå imorgen! :-)
I skal alle sammen vide at i er velkommen til at skrive til mig på mail, hvis i har spørgsmål eller lign. jeg synes det er rart at få jeres mening, for i er jo dem der er skyld i at jeg blogger!
Så skriv endelig – det ville jeg sætte stor pris på!
Jeg håber i har haft en ligeså hyggelig start på juleferien som jeg har – sweet dreams!

8 kommentarer

 • Gud, hvor jeg elsker din blog! Og hold op, hvor har du en fed stil, og hold op, hvor er du en køn pige, og hold op, et lækkert værelse, du har! Det ligner jo noget der er taget direkte ud af et boligblad!…Ja, underlig kommentar, det ved jeg godt, men det skulle lige ud… hæhæh ;)Du har fået dig endnnu en fast læser her!♡ Mie Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, altså, altså! Hvor er du dog bare sød Mie! Den kommentar er udelukket én af de sødeste jeg har fået, det varmede helt vildt :-)1000 tak fordi både kommentaren og fordi du er blevet fast læser!God weekend til søde du. Kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkeligt hyggeligt søde Caroline, jeg siger det igen “jeg elsker din blog, og tjekker den ud hver dag!”<3I øvrigt har vi fået ny web-adresse, så den hedder nu: http://fashionandlife-bykarolineandisabella.blogspot.com/-Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en rigtig hyggelig tur, så missundelig! Men elsker din blog og dine indlæg, de er bare toppen! På fjerde billede, hvilken butik er det sorte headband købt?? Massere af juleknus //Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej caroline tak for din besked på min blog. Du må meget gerne skrive hvordan man laver sådan en fantastisk seng på amaliesfashion.gmail.comkærligst Amaliewww.amalies-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt igennem fantastisk blog! Virkelig inspirerende! Følger dig nu på bloglovin’ (-;-http://bellevuee.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline jeg kludre lidt i det med min mail men her kommer den rigtige amaliesfashion@gmail.comwww.amalies-fashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clear, intoimafrve, simple. Could I send you some e-hugs?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A Christmas shopper's complaint, is one of long standing.