Pieces x Julie Sandlau

Time to change ∙ hairtalk

PicMonkey CollageHej piger! Jeg håber I alle har sovet dejligt :-) Ih hvor jeg går og venter spændt på sommervejret, som forhåbentligt kommer i den kommende uge, det ser i hvertfald sådan ud. Idag skal jeg langt om længe til frisøren og have ordnet mine ustyrlige lokker, der virkelig trænger til en god klip, pleje og lidt forandring. Jeg tænker lidt at få min bund frisket op og nogle lyse reflekser i, for at give det et sommerlook – det kunne være så fint.

Jeg er vild med måden, de lyse reflekser er lagt, i de ovenstående billeder – det ser simpelhen så fint og sommerligt ud, samtidig med at det er en mere naturlig måde at få lysnet håret, end at få det hele afplejet, som jeg gjorde førhen. Jeg glæder mig sådan til at få det ordnet, hvad synes I om det? Vi skrives ved senere – kys!

 

2 kommentarer

 • Jeg er vild med det! Det ser simpelthen så godt ud! :) Jeg er meget lyshåret af natur, men har faktisk overvejet at få farvet det lidt mørkere i bunden nogle enkelte steder, netop for at give det lidt spil. Jeg er sikker på det endelige resultat bliver så fint :)

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Cecilie :-) ja, er det ikke fint?

   Kan godt forstå du overvejer at få lidt spil i, det giver et super flot resultat synes jeg.

   Jeg har dog valgt ikke at få det for mørkt, da jeg snart skal på ferie, så det vil alligevel blive meget lyst i solen. <3 Deler billeder af resultatet snart!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pieces x Julie Sandlau