SUDIO SORE - MUSIC ON WORLD OFF

Time for wearing sunglasses

Skærmbillede 2015-04-10 kl. 08.36.44
Hej piger <3 Jeg er i disse dage, i fuld gang med et vigtigt og lidt større skoleprojekt, som vi har 48 timer til at få færdiggjort. Jeg er heldigvis i en rigtig god gruppe og jeg er sikker på vi nok skal få noget rigtig godt ud af vores samarbejde – glæder mig bare sådan til at det er overstået!

Vejret er simpelhen FANTASTISK for tiden, bliver inderligt glad når jeg vågner op til solskin, der er simpelhen intet bedre. Synes virkelig man kan mærke sommeren kommer nærmere – og bedst af alt, så bestod jeg min køreprøve igår!!! Yaaay hvor er jeg bare glad! Det har lettet så meget op, da det har stresset mig meget, særligt efter jeg dumpede første gang – det er virkelig en nedtur, man lige skal komme sig over. Nu glæder jeg mig bare sådan til sommeren og alle de mange minder den bringer – ligeledes glæder jeg mig til at ligge og cruise rundt i min lille søde dyt, og måske stjæle fars cabriolet indimellem – haha ;-)

Nok om det – jeg skriver til jer igen senere, hvor I nok skal få meget mere at se. Jeg tænkte nemlig at jeg ville vise jer nogle af mine favorit solbriller lige fortiden. Jeg har altid elsket mine Rayban’s, den klassiske aviator model, der er både rå, cool og tidsløs. Den klæder de fleste og kan fås i mange forskellige farver, så der er en til hver personlighed. Jeg har selv den med guld stel og glas, samt den med guld stel og blåligt glas – som altså også er virkelig cool!

Jeg er dog faldet over nogle andre, og tildeles anderledes solbriller forleden. Det var faktisk i Abu Dhabi, hvor min søster og jeg kiggede lidt efter nye par, da særligt hun manglede et nyt par. Modellen øverst til venstre, er fra Ralph Lauren – den adskiller sig ikke så meget fra Rayban modellen, men er alligevel super cool, da den har lidt flere detaljer og er mere kantet i modellen.

Den printet brille er jeg så vild med – er den ikke bare cool? Den er fra Dolce & Gabbana og jeg gad så godt eje den. Kan lige forestille mig at bære den brille med en sommerkjole, bare ben, løst krøllet hår og nogle fede accessories – det kunne være så råt og feminint!

Sidst men ikke mindst, er der den nude brille også fra Dolce & Gabbana, som egentlig er meget basic og stilren. Den er god til de der elsker det enkle og klassiske, som man ikke bliver træt af og som kan bruges til alt. Nu vil jeg komme videre med vores opgave, vi skrives ved senere – I kan se mere her. <3 Kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUDIO SORE - MUSIC ON WORLD OFF