HEYMAY, design & interior

Time for a break #sunbelievable

Skærmbillede 2015-01-11 kl. 17.20.22
Goodmorning! Er der noget jeg har brug for lige pt. så er det varme, afslapning og lækker mad i udlandet – min søster er i Dubai lige nu og jeg er SÅ misundelige! Trænger til det der sommer-kick man får, når man lever i paradis og får slappet godt og grundigt af. For et år siden var jeg med familien på Bali, og vi havde en fantastisk tur som jeg rigtig godt gad gentage – det var så rart at være afsted hele familien!

Nok om mine ferier – nu har I nemlig muligheden for at vinde en ferie, til en værdi af 12.000 kr. Det er FriFerie der afholder denne fantastiske konkurrence og alt I skal gøre er at klikke herhvor I skal svare på hvilket land Gardasøen ligger i + indtaste jeres e-mail, så I er tilmeldt FriFeries nyhedsbrev ;-) hihi, jeg regner med at I kan svare – ellers må I gerne tippe hinanden! Jeg krydser fingrer for jer alle og ønsker jer held og lykke <3
Untitled-1

 

1 kommentar

 • Vision can get from bad to worse rapidly if nothing is done to
  protect the eyes. I recommend putting the silk pillow back its original packaging after each use, to make certain longer last and fewer washing.
  Including up, bottom, and sides whereas with glasses, there
  is no correction for the peripheral vision. It is through them that
  we believe colors and brightness.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HEYMAY, design & interior