LOOK LIKE IT'S MAGIC

Thursday Night

PicMonkey Collage
BLACK MULTIWAY DRESS ∙ WHITE LACEDRESS ∙ BLACK TRIANGLE SHOW DRESS

Gallenkjolen jeg bestilte var ikke som jeg drømte om, øv altså! Derfor forsætter jeg liiige lidt endnu med at lede, hihi – det stopper aldrig! Nu har jeg dog fundet 3 nye alternativer, som jeg ikke helt kan vælge imellem – derfor må I altså lige hjælpe lidt! Jeg synes den smukke sorte, MissGuided kjole er så elegant, enkel men samtidig super smuk – den kan bindes og styles på forskellige måder, hvilket gør den super praktisk og smart – så kan man skifte dens look, alt afhængigt af hvad man ønsker at have på til! Smart ikke ? ;-) hihi! Den hvide har simpelhen bare den smukkeste hals- og brystudskæring – meget feminint, også er blondekjolen jo bare en sikker vinder for de fleste af os.

Afsluttende har vi den anderledes, men stadig super smukke maxidress, der viser ben, på trods af sløret der gør den lang. Kan faktisk rigtig godt lide dens stropløse form også er benstykket lige lidt anderledes end de fleste andre – hvad synes I om den? Og hvilken af kjolerne, er I mest til? Neeeed your help! Ha’ en dejlig aften <3

Sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LOOK LIKE IT'S MAGIC