“Through these windows lies the soul of the city, across Madison and down 5th Avenue.”

Hej søde piger. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og vil inden længe spise en god middag med min søde familie og min morfar, som er på besøg idag. Imorgen kommer dagen til at stå på hygge, specielt med min søster, udover det skal jeg se på nogle lektier, og ikke mindst lave nogle indlæg klar til den uge, hvor jeg tager på lejrskole. :-)
Billederne har jeg lige taget, for at vise jer hvor fin stuen er blevet efter min mor så småt har fået indrettet sig færdig. Hendes ‘billedevæg’ er simpelhen blevet så yndig, og jeg synes det giver stuen et meget personligt look, som er lækkert! Generelt synes jeg stuen er blevet meget lysere og hyggeligere, efter vi skiftede vores grå sofa ud, som vi havde før. Hvad synes i om den piger? Jeg håber i har haft en dejlig weekend <3 Kys!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY