KARDASHIAN BEAUTY

#THOUGHTS #AUTUMN

PicMonkey CollageHej piger! Tænkte jeg ville skrive et indlæg, med en mere personlig vinkel, da der sker en masse ting omkring mig lige pt. Jeg har som I måske ved, fået nyt arbejde som butiksassistent hos Mette Freyberg i Lyngby. Jeg havde det meget ambivalent med det i starten, da det er længe siden jeg har stået i tøjbutik, men jeg er så glad for at være tilbage i den branche, ekspedere kunder igen og så har jeg tilmed også fået de sødeste kollegaer. Jeg har savnet at være igang og have et arbejde jeg brænder for, men samtidig med dette er det også hårdt, at skulle tilpasse sin hverdag mere – det kræver altså bare det mere planlægning.

I skolen er der også tryk på – jeg er selv overrasket over hvordan min skolelyst på disse 3 år, er blevet bedre og bedre. I 1.g havde jeg det meget svært og var meget splittet omkring hvorvidthandelsskolen overhovedet var det rigtige valg for mig. Jeg arbejdede i denne tid i Buch, som jeg var lykkelig over – det tog meget af min tid, samtidig med at jeg havde bloggen. Dette gav altså et tidsproblem og skolen var i denne periode det mindst interessante, og derfor var jeg splittet og brugte lang tid på at finde ud af hvad ville fungerer bedst for mig og nedprioterede i starten det sociale på skolen.

Jeg er så taknemmelig den dag idag, over at min familie og nærmest støttede mig i mine tanker, men samtidig forsøgte at holde fast i det mest fornuftige, nemlig at blive på skolen. Jeg kan tydeligt huske min mors ord; alt hvad hun ønskede var at jeg vågnede op og var glad for det jeg lavede og hvis skolen stod i vejen for dette, skulle jeg selvfølgelig ikke fortsætte det. Hendes tanker satte tingene i perspektiv og jeg begyndte at tænke på, hvad der egentlig betød noget for mig. Jeg sagde herefter op i Buch, gik fuldtid med bloggen og blev glad for at gå i skole igen. Det var hårdt at droppe arbejdet, men idag kan jeg se at det var den helt rigtige beslutning for mig, da det gav mig ro i hverdagen til at fordybe og koncentrere mig om skolen. Nu er jeg så glad for at jeg om under 1 år står med en studentereksamenen og har en helt verden med muligheder, helt uden begrænsninger.

Åh, det blev til en masse studie- og arbejdssnak, tænkte nogle af jer måske har haft samme tanker omkring vidergående uddannelser? Selv følte jeg i sin tid, at dét at tage enten en gymnasial- eller handelsorienteret uddannelse var et MUST og en del af samfundets normer, selvom det i sidste ende handler om at gøre hvad der gør en glad og hvad man inderst inde brænder for. Hvordan valgte I jeres gymnasielle uddannelse og hvad var jeres tanker omkring dette?

Jeg vil nyde den sidste del af aftenen med min søde søster, håber også I får en dejlig aften <3

 

1 kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

KARDASHIAN BEAUTY