I LOVE THESE HEALTHY COOKIES

THOUGHT IT WAS SPECIAL

Skærmbillede 2016-09-07 kl. 22.08.34
Godmorgen piger! Håber I alle har sovet rigtig dejligt – jeg har samlet jer mine top-ønsker lige fortiden til jer. Som I nok kan se, er de en del mere efterårsinspireret og jeg må altså sige, at jeg lige fortiden, glæder mig helt vildt til at iføre mig en strik og lange bukser uden at koge over – kender I det? Sådan får jeg det tit i sensommeren, der har jeg nemlig personligt fået nok af små toppe og nederdele, særligt når det vælter ind med så mange fine efterårsitems.

Jeg er så forelsket i den smukke silkebluse fra Baum Und pFerdgarten, er den ikke smuk? Mønsteret, pasformen og dens farve er så enkel og yndig synes jeg. Ganni’s sorte blonde-bh er en klassisk model, som virkelig ser fin ud med en tank-top over og så er den jo bare super behagelig at have på. Nu til the Gucci-bagåh gud hvor gad jeg dog bare godt eje dette vidunder!!! Denne model er jeg så forelsket i og må bare eje den taske en dag, når jeg altså får sparet op, ugh! De cool sneakers er fra mærket Project4 og kaldes Arkk – den vil normalt ikke være lige mig rent stilmæssigt, men er sikker på jeg vil kunne rocke denne.

Nu til trenden over dem alle pt. nemlig de vidde-bukserne, som jeg ikke engang har overvejet at bære – men da jeg faldt over disse, må jeg ærligt indrømme at jeg kort overvejede det og nu er jeg faktisk rimelig hooked. Hvad siger I? Er I med på den trend eller? Den sorte blondebluse, der også kommer fra Ganni (et af mine favoritmærker dette efterår) og jeg synes pasformen er fantastisk! Den blomstrede silkebluse kommer også herfra og er virkelig også i item jeg ville ønske jeg ejede, farven og de mange detaljer er lige mig. Som afslutning, har Malene Birger designet denne smukke, højhalset bluse med en draperet effekt som jeg er ret vild med.

Hvad siger I piger? Falder nogle af tingene I jeres smag og har I selv nogle ønsker lige pt? Vi skrives senere!

2 kommentarer

  • Yasmin

    Super lækre ting som altid Caroline! Efteråret er klart en af mine yndlingstider! <3 Tror dog jeg må holde lidt igen med indkøbende indtil slutningen af måneden (ja allerede nødt til at spare gisp) – Har du set Doutzen Kroes er blevet ny Hunkemöller amabassadør https://www.hunkemoller.dk/dk_da/doutzen-kroes.html – Bør man kende hende eller følge hende nærmere tror du? Kys Yas <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I LOVE THESE HEALTHY COOKIES