Kenzo Paris

Those mornings // New in my closet

DSC_8553 DSC_8554 DSC_8555Hej min søde læsere :-) Jeg har brugt hele morgenen på at finde en masse ny musik, kender I ikke de perioder, hvor man bare har så meget brug for forandring i form af musik? Det hænger helt sikkert også sammen jeg at jeg altid ødelægger sangene for mig selv, i og med at jeg kan høre den samme sang på replay i en laaaang periode. Hihi, er der nogle af Jer som også gør det? Nu vil jeg gå i gang med at rydde op på mit værelse, og herefter løbe en tur i det dejlige vejr – lige hvad jeg har lyst til!

Tænkte at jeg også lige ville vise Jer disse lækre sweatpants jeg købte forleden, de er så rå og lækre (og ufattelig bløde og behagelige at have på). De er fra Mililum i Lyngby, mærket er Moss Copenhagen og de koster 399,- jeg er helt vild med dem! Har faktisk længe manglet sådanne, som jeg kan style med stramme toppe, de mere pyntede af slagsen, nu hvor disse er rå – dertil er det fint med sandaler, bikerboots eller sneakers måske :-) Jeg var også lige forbi de dejlige piger i Buch, hvor jeg måtte have den fine nøglering med mig hjem, åh den er så lækker, kostede 299,- Hvad skal I lave idag? Kys!
Love Caroline

 

2 kommentarer

 • Kseniya

  Hvor er de bukser bare fine <3 Jeg må vist nok forbi Milium i Lyngby og prøve dem. Hvor er tørklædet fra smukke? Og den nøglering har jeg også lige købt, bare i den grå farve, den er så smuk <3
  Er det bare mig, der synes, at du begyndte at gå lidt mere i de mørke farver og lidt råt tøj? Ikke fordi det ikke er pænt til dig, det er super flot, alt klæder dig, du er jo så smuk søde <3 det er bare nysgerighed
  Og kender det aaaalt for godt med at man ødelægger sangen ved at høre den på replay i flere dage/uger :)))
  Knus
  Kseniya <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej smukke Kseniya,

   Ja er de ikke fine – er helt vild med dem! Det kan jeg godt fortå du skal, husk at det er deres lille butik, som ligger længst oppe ved stationen. Tørklædet er fra Day, så fint – faktisk er det min mors, men jeg låner det tit <3

   Nøgleringen er også SMUK i den grå farve, de er så fine! jo du har helt ret, tror det er i og med at jeg har mulighed for at have en bredere smag, og bruge nogle af mine penge på tøj fra andre butikker nu, førhen var jeg jo mere bundet til Buch og gik næsten kun I det. Hvor er du sød, tusind tak <3

   Hihi, det er så irriterende, når man ødelægger sangen – men jeg kan ikke stoppe igen :-)

   Mange knus til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kenzo Paris