Sundt knækbrød og nutella

Those lashes

PicMonkey Collage
Gooodmorning lovelies! Igår fik jeg endelig overstået 1. mundtlige årsprøve, og fik 10 – ih hvor var det altså fedt! Nu mangler jeg kun mundtlig afsætning på mandag, hvilket jeg faktisk glæder mig lidt til at prøve, i og med at faget er helt nyt – men mon ikke denne glæde, ligeså langsomt udvikler sig til nervøsitet? I think so! Jeg har virkelig glædet mig til at vise Jer dette ultra, ultra lækre sommersæt, som er fra Moss Copenhagen – jeg er helt forelsket i det, farvekontrasten mellem den råhvide og sorte – som virkelig er en eksklusiv farvekombination, jeg tænker Malene Birger, når jeg ser disse farver sammen? Gør I også? ;-) Blusen kan I finde her og shorts her.  Kan I lide det? Mine sko er fra SARENZA, Palladium som I finder lige her – de er altså virkelig cool, er helt vild med dem. Derudover passer de perfekt til dette outfit. Forresten giver jeg én af Jer muligheden for at vinde et par, helt ens sneakers – hør mere om det senere eller følg med på min facebookside. 

Nu til et helt andet emne, nemlig vores allesammen elskede øjenvipper. Jeg skal ikke ligge skjul på, at efter jeg begyndte at bruge falske hver dag, er blevet fuldstændig afhængig af lange, laaange vipper – vil hellere undvære mascara, hvis ikke jeg kan have vipperne på, fordi jeg bliver aldrig tilfreds med resultatet af min mascara. Kender I det? Enten klumper det, ellers er det ene øje flottere end det andet eller noget helt tredje…. Jeg begyndte at bruge disse falske vipper, men det er jo også lidt tidskrævende, og for nogle dyrt i længden.

Men nu har jeg virkelig fundet ‘the thing’ – jeg har nemlig fået sat de fineste, lange vipper på – lash extension som det hedder. Jeg er SÅ glad for resultatet, som er lavet af dygtige Line fra Lash Copenhagen. Line har sat hver enkelt vippe på, og det giver dette naturlige og virkelig flotte resultat – jeg er virkelig SOLGT! Tænk engang at jeg hver dag vågner op med disse vipper, og sparer op til 20 min HVER morgen, fordi jeg ikke længere skal tænke på mascara eller vipper – det er jo en win win! Jeg synes det er et must her om sommeren især, glæder mig allerede til at jeg skal på ferie, og alligevel kan have lange fine vipper, når jeg ligger på stranden eller ved poolen. Har nogle af Jer prøvet lash extension? Hvis I kunne tænke Jer det, kan jeg ikke andet end at anbefale dygtige Line, som faktisk kommer ud til dig og ligger vipperne – det er perfekt til en travl hverdag. Et sæt fuld påsat vipper koster lige nu 600 kr. og opfyldning 350 kr. I kan besøge Lines facebookside og se meget mere lige her, ellers kan I kontakte Line på nr. 31 41 10 10 eller mail info@lashcopenhagen.dk
Love-Caroline-1

12 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sundt knækbrød og nutella