Glow w. Charlie Joe

This white tee

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Godaften lovelies, hermed dagens outfit som bestod af en lækker, rå ny tee fra Milium til 399,- jeg synes den er SÅ fin – især til mine lækre sweatpants fra Moss Copenhagen også til 399,- :-) Jeg er vild med det! Idag har jeg fået besvaret en masse mails, fik mig faktisk også en lille lur, da jeg simpelhen var så træt da jeg kom hjem. Udover dette har jeg taget ufatteligt mange billeder, af mine nye kjoler og playsuits, som jeg har lovet ville blive postet idag – dog tror jeg at jeg udskyder det, grundet at jeg nu havde disse klar.

Imorgen lover jeg at der kommer billeder af enten én af mine kjoler, eller min nye så fine playsuit – I bliver altså helt vilde kan jeg godt afsløre! Men, men, men – senere idag, eller det vil sige lige om lidt, kommer der et indlæg om min selvbruner, som jeg gerne vil påstå er den bedste på markedet! Endnu engang har min mor været så sød at købe den med hjem til mig, hun er faktisk ret god til at finde nye produkter og mærker – så tester jeg dem, det er en hel fin deal synes jeg, hihi <3 Skriver om lidt!
Love Caroline

 

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glow w. Charlie Joe