BLOGLOViN, TUMBLR AND MY WARDROBE

This unique armyjacket, some lace shorts, a summertop and my bikerboots

Hej søde piger. Jeg er næsten lige kommer hjem fra København med min søde mor, hvor jeg som sagt skulle have farvet mit hår lyst igen, efter jeg for en del måneder siden, valgte at få lavet nogle mørke striber i mit hår – så nu er jeg igen en glad blondine, faktisk har jeg savnet mit lyse hår en hel del, især nu her, fordi man har fået lidt kulør, så ser det altså bare lækkert og friskt ud, med lyst hår.
 
Jakken købte min mor idag, og jeg er såå vild med den! Den er rå, feminin og unik på samme tid, lækker blanding. Jeg vil glæde mig rigtig meget til, at vise jer denne armyjakke, med nogle hvide blondeshorts, en fin top og mine nye bikerboots, til det outfit vil jeg sørge for at haver brune ben, og nogle fine krøller i mit hår – jeg er sikker på at det vil forblive mit ynglings outfit, hertil sommer. I må have en fantastisk aften piger, og skriv endelig hvad i synes om jakken og håret. 1000 kys og knus!

32 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLOGLOViN, TUMBLR AND MY WARDROBE