A kind of secret..... Victorias Secret

This is the start of something beautiful

PicMonkey Collage
Skærmbillede 2014-12-21 kl. 16.53.56
Skærmbillede 2014-12-25 kl. 17.45.15Skærmbillede 2014-12-25 kl. 17.59.30Skærmbillede 2015-01-17 kl. 17.23.58Skærmbillede 2015-01-17 kl. 17.28.23
Hej piger <3 Jeg håber I nyder jeres weekend og det skønne solrige vejr, det er så rart med lidt lyst vejr – det bliver jeg I så godt humør af. Jeg har idag været i Hellerup og kigge på sofaer med mine forældre og skulle egentlig også have været hos skønne Nicole og have ordnet vipper, men eftersom jeg er blevet lidt småsyg og har helt vildt ondt i halsen, har vi rykket det til imorgen.

Min far og jeg nåede lige at skyde nogle billeder imorges, inden vi tog afsted. De er SÅ fine og forårsagtige, selvom der er lidt tid til endnu. Senere idag vil jeg poste nogle tydligere og mere detaljeret billeder af dette outfit, så I kan se de mange fine detaljer – men jeg måtte bare dele det fine sollys med jer først. :-) Imorgen kan I godt forvente en lækker giveaway, og kategorien af præmien er hudpleje – det er den lækreste præmie, så I må endelig være opdateret. <3
Untitled-1

9 kommentarer

 • Mie

  Smukt outfit!
  Hvodan er skoene i størrelsen? :-) hvad str har du dem i? Elsker din meget inspirerende blog <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak – skoene er helt almindelige i størrelsen og er så lækre at have på <3

   Tusind tak for din ros, er så taknemmelig over at du følger med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! Jeg har lige fundet din blog idag, og kiggede hurtigt nogle af dine outfit billeder igennem. Jeg vil bare sige at jeg virkelig godt kan lide din stil, selvom den er ret anderledes fra min egen! Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Frederikke <3

   Tusind tak for din søde kommentar, er glad for at du følger med på bloggen – det betyder rigtig meget for mig <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline :)
  Virkeligt fedt outfit! Jeg tænkte på om du måske ikke ville lave en spørgerunde? Eller evt. et indlæg hvor du beskriver din rejse med bloggen? Jeg har nemlig ikke fuldt dig for starten af og kunne godt tænke mig at høre, hvordan det har påvirket dig både positivt, men måske også negativt, at have en blog? Kun et forslag! Synes bare det kunne være spændende :) <3
  M.v.h
  Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ups. fulgt**

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Cecilie <3

   Tusind tak for din kommentar – det er altid dejligt med lidt inspiration, til kommende indlæg – det sætter jeg virkelig pris på at du tager dig tid til <3

   Jeg regner med at poste et sådant indlæg snarest <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg er helt vild med dine bukser og hvor klæder de dig flot! <3 Hvilken str. har du dem i :-) ???

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A kind of secret..... Victorias Secret