HEALTHY & TASTY CHICKEN

THIS IS SO REAL FROM DIOR

P1010116 P1010118 P1010127
Hej piger! Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend :-) Jeg synes denne weekend er fløjet afsted og tror ugen bliver travlt, særligt eftersom at jeg jo også rejser til Val Thorens på fredag – så synes der er en del gøremål, der skal ordnes inden da, men håber jeg kan nå det hele! Imorgen skal jeg ind til sødeste og ikke mindst dygtige Amalie Lind og have ordnet mit hår – det bliver SÅ lækkert og det er ligeledes super tiltrængt, så det får I nok et sneak-peek på imorgen.

Jeg har idag brugt dagen med søde Nicole, vi har skudt billeder til Danmarks Mesterskaberne i vipper – hvor temaet var The Beach – så gæt hvor vi var, hihi! De blev SÅ fine og hvis I har fulgt med på min Snapchat, har I kunne følge lidt med i looket og locationen. Om ikke andet måtte jeg bare vise jer mine nye solbriller fra Dior – jeg har længe ønsket mig disse og endelig blev de mine! Jeg var meget i tvivl om farven til dem, da jeg også synes den helt sølv-model, er super flot. Jeg endte dog med disse i sølv stel og stor glas, stilrene, enkle og SÅ classy hvis jeg selv skal sige det. Hvad synes I om dem? Se dem forresten på lige her – brillerne kan købes i Poul Stig for 3.500 kr. Sov dejligt <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HEALTHY & TASTY CHICKEN