Heartmade life

This Is How We Do It

DSC_0904 DSC_0906 DSC_0909 DSC_0915
Iiih hvor er jeg bare glad for min nye silketop og grå oversize knit fra River Island. Kan I huske min collage, som I kan se lige her. Hvor jeg havde samlet et masse ønsker? Jeg måtte bare eje disse to ting, og jeg glæder mig allerede til at lave lækre outfits med begge dele. Jeg synes toppens mønster, som skal ligne pallietter er så fint, også er jeg bare helt vild med den grå oversize, selvom den I sig selv ikke er noget specielt, har den unikke detaljer og lidt rå – derudover er den virkelig god at have til jeans med print. <3

I kan finde toppen her, og den grå oversize her. Så fiine i virkeligheden også, men jeg lover der kommer outfitbilleder med disse ting inden længe. Jeg glæder mig allerede til weekenden, hvor jeg skal arbejde, hvilket jeg savner, hygge med veninderne og søndag skal jeg på loppemarked i Charlottenlund med min skønne veninde Rose, hvor vi skal sælge lidt ud. Er der nogle af Jer som kommer til dette loppemarked i Charlottenlund? Hvad synes I om mine nye ting? Sov dejligt<3
Love Caroline

8 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Heartmade life