THURSDAY STRIPES

THIS INTERIOR STYLE

picmonkey-image picmonkey-collage1picmonkey-collage Hej piger! Se nu lige nogle lækre billeder, fra et skønt hjem!! Åh hvor er jeg vild med stilen, indretningen og de mange små detaljer. Der ser så hjemligt og hyggeligt ud, samtidig med at pladsen er udnyttet til fulde! Er det ikke rigtigt? Jeg skal bruge weekenden på intet andet end afslapning, har haft en så travl uge og når det så samtidig er så koldt udenfor, så bliver jeg altså bare lidt mere udmattet. C og jeg startede morgenen ud med en gåtur om Lyngby sø, hvor vi fik nydt lidt varme fra solen, mhm. Det har så også resulteret i, at jeg er helt vildt træt nu og egentlig tænker jeg har brug for en lur, hihi.

Jeg er ked af, at bloggen er blevet forsømt lidt på det seneste, men tiden er bare så stressende for tiden og jeg har så meget at se til – jeg har dog nogle indlæg klar til jer, de næste par dage – nogle spændende nogle endda ;-) Jeg håber I kan bærer over med mig, indtil jeg om 3 ugers tid, er ved at være faldet på plads med skiferie, min nye lejlighed og arbejde – det hele er så hektisk, men jeg vil gøre mit bedste, for at få opdateret jer her på bloggen <3 Hvad skal I bruge jeres weekend på? Vi skrives ved senere piger, kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THURSDAY STRIPES